chef maakt een bord op met garnering
chef maakt een bord op met garnering
bord met ravioli met kaas
chef maakt een bord op met garnering
bord met ravioli met kaas
ingang van kas brasserie 2050

Ook een event?

Vraag een offerte aan

NIEUWS

news image
Vacature
VACATURE: Stage duurzaamheid & innovatie
16/1/2025
Vacature
VACATURE: Stage duurzaamheid & innovatie
16/1/2025

Heb jij een grote affiniteit met lekker eten en wil jij de wereld elke dag weer een stukje duurzamer maken? Kijk je ernaar uit om meer impact te maken in de event industrie? Hold your horses! Jij bent onze nieuwe stagiaire Duurzaamheid & Innovatie.

Vacature
VACATURE: Stage duurzaamheid & innovatie
16/1/2025

Heb jij een grote affiniteit met lekker eten en wil jij de wereld elke dag weer een stukje duurzamer maken? Kijk je ernaar uit om meer impact te maken in de event industrie? Hold your horses! Jij bent onze nieuwe stagiaire Duurzaamheid & Innovatie.

Vacature
VACATURE: Stage duurzaamheid & innovatie
16/1/2025

Heb jij een grote affiniteit met lekker eten en wil jij de wereld elke dag weer een stukje duurzamer maken? Kijk je ernaar uit om meer impact te maken in de event industrie? Hold your horses! Jij bent onze nieuwe stagiaire Duurzaamheid & Innovatie.

Vacature
VACATURE: Stage duurzaamheid & innovatie
16/1/2025

Heb jij een grote affiniteit met lekker eten en wil jij de wereld elke dag weer een stukje duurzamer maken? Kijk je ernaar uit om meer impact te maken in de event industrie? Hold your horses! Jij bent onze nieuwe stagiaire Duurzaamheid & Innovatie.

Vacature
VACATURE: Stage duurzaamheid & innovatie
16/1/2025

Heb jij een grote affiniteit met lekker eten en wil jij de wereld elke dag weer een stukje duurzamer maken? Kijk je ernaar uit om meer impact te maken in de event industrie? Hold your horses! Jij bent onze nieuwe stagiaire Duurzaamheid & Innovatie.