Geniaal lekker eten delen met anderen. Zo simpel is het! Want als full-service cateraar voor grootschalige en zakelijke evenementen hebben we een duidelijke missie: zoveel mogelijk mensen beter eten laten ontdekken. En dan niet alleen beter in smaak, maar ook beter voor de wereld en beter geregeld. Dat loopt voor ons van een foodtruck met friet tot fine-dining. Wat de wensen van onze opdrachtgevers ook zijn, ons team bedenkt er creatief cateringconcept bij je evenement. We bouwen een foodtruckfestival op je parkeerplaats, we ontwikkelen een circulair diner met een voormalige sterrenchefs en we regelen net zo makkelijk een ‘grab & go’-lunch voor dat congres. Omdat we niet werken met eigen chefs maar een netwerk van 100 chefs onder speed dial hebben, is alles mogelijk.
Met eventcatering willen we bijdragen aan een gezondere en duurzamere voedselketen. Dat begint bij de ingrediënten die onze chefs inkopen en eindigt pas als we bepalen hoe we omgaan met ‘t afval van het event. Elke stap daartussen proberen wij bewust te zetten. Zonder compromissen te maken op smaak. Want wat is een gerecht nou als het niet goddelijk lekker is? Precies! Gelukkig kan goed voor de wereld minstens net zo briljant smaken. Voor ons is duurzame catering superdivers, lokaal, grotendeels plantaardig en vanuit een circulaire gedachte gemaakt, waardoor afval niet of nauwelijks bestaat. We werken alleen met chefs en producenten die datzelfde recept volgen.
We snappen dat je dat misschien denkt, maar wij proeven al tien jaar het tegendeel. Met stuk voor stuk gerechten waar gasten nog dagen, weken of maanden over na bleven praten. Als creatieve en duurzame cateraar willen we de betere keuze altijd lekkerder, makkelijker en leuker maken. Zodat zoveel mogelijk mensen gewoon eens ervaren hoe geniaal lekker duurzaam is.
Je zou ons meteen moeten bellen als je een groot tot gigantisch evenement aan het plannen bent. Wij zijn cum-laude afgestudeerd op het verzorgen van zakelijke catering voor congressen, bedrijfs- & personeelsfeesten, jubilea, food(truck)festivals en sitdown- & walking dinners.
Dat betekent dat je als opdrachtgever je event binnenloopt en alles van servet tot service tiptop geregeld is, zonder dat jij je er ook maar een keer druk om moest maken. We snappen als geen ander dat een evenement hét moment is waarop je gasten, relaties of personeel een onvergetelijke tijd wil bezorgen. En die ervaring stopt niet bij de rand van ’t bord. Wij maken als full-service cateraar graag de dag compleet. Naast een op maat gemaakt menu kunnen we daarom ook een (duurzaam) drankenarrangement, aankleding, service en hosts regelen. Of leuke extra’s als een funky DJ. Bedenk het zo gek en wij gaan het doen. Nog geen eventlocatie gevonden? We hebben vaste eventlocaties waar we graag mee samenwerken. Maar mocht je een eigen plek in gedachten hebben dan doen we ook graag mee als de locatie externe eventcatering toestaat.
Organisaties met ’t ‘B Corp'-certificaat zetten hun business elke dag in voor een inclusieve en duurzame economie met minder ongelijkheid, minder armoede, een beter milieu, sterkere gemeenschappen en goede banen. Of simpel gezegd: voor een betere wereld! Wij doen dat met duurzame catering. In dit artikel leggen we je meer uit over B Corp.
Wij doen het inderdaad nét even anders. Wij hebben geen locatie met eigen keukens en een brigade aan koks; wij werken met een netwerk van ruim 100 zelfstandige chefs. Uit die culinaire database halen we voor elk evenement de perfect passende chefs. Zo kunnen we onze menu’s steeds precies op maat maken. En het zorgt ervoor dat we met een klein vast team toch de grootste evenementen cateren.
Tja, daar begint onze zware taak: we blijven constant proeven. We organiseren regelmatig tastings met het hele team waarbij we de gerechten van onze chefs opnieuw proberen. Zo controleren we onophoudelijk of alles nog aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers en die van ons. Maar de échte culinaire waakhond is onze food community manager. Zij spreekt onze chefs en cateraars haast vaker dan hun eigen partner. En ze weet als geen ander wat beter eten is. Etend en proevend houdt ze de (duurzame) trends en ontwikkelingen in de gaten. Zo verscherpt ze ons aanbod en ontwikkelt ze steeds nieuwe menu’s samen met onze chefs.
Als je het contact- of offerteformulier invult, proberen we binnen 48 uur contact met je op te nemen.
Vanaf 50 personen kunnen wij het cheffen! Omdat we werken met een flexibel netwerk van chefs en personeel kunnen we de grootste evenementen verzorgen. Van een bedrijfsfeest van 2.500 man tot een congres voor 10.000 personen.
Eventcatering echt goed regelen kost tijd. We raden je daarom aan zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen. Laat weten wat je plannen zijn via het offerteformulier, ook als nog niet alles concreet is. We helpen je graag met die details.
We cateren voor minimaal 50 personen. De kosten daarvan wisselen. Het vraagt immers om een totaal andere aanpak als we een 5-gangendiner voorzetten dan als we duurzame snacks regelen voor je bedrijfsfeest. Factoren die meespelen: het exacte aantal gasten, de programmaduur, het concept, etc. Neem contact met ons op en we geven je een kostenindicatie voor je event. Met tien jaar ervaring kunnen we dat ondertussen aardige inschatten.
Het is voor ons geen probleem om op locatie eventcatering te verzorgen. Wel is het belangrijk dat we hiervoor toestemming hebben van die locatie. Niet elke venue zit op externe cateraars te wachten. We stemmen ook altijd de eventuele afdracht over catering met de locatie af.
Sowieso! We regelen met onze chefs vaak catering in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en andere steden, maar we koken door heel Nederland.
Zeker. We werken samen met een aantal bijzondere eventlocaties in Amsterdam die geschikt zijn voor alle type evenementen. Zoek je iets buiten de hoofdstad? We doen de catering de afgelopen tien jaar op de mooiste evenementenlocaties van Nederland. We tippen graag onze favorieten in je omgeving.
Dat kan gigantisch verschillen. En zonder informatie over het ‘wie, wat, waar en wanneer’ van je evenement kunnen we weinig zeggen. Maar wat je budget ook is, we denken graag met je mee. Laat ons via het offerteformulier weten wat je wensen en budgetten zijn en we bellen je zo snel mogelijk terug over de mogelijkheden. De uiteindelijke kosten en tarieven voor je event krijg je altijd vooraf in de overeenkomst te zien.
Onze chefs en producenten kunnen zonder budget niet inkopen. Daarom vragen we als de offerte akkoord is om een aanbetaling van 75%. De overige 25% factureren we binnen 14 dagen na het evenement.
Het kan gebeuren dat je een event wil annuleren. Doe je dit voordat de offerte goedgekeurd is, dan is dat nooit een probleem. Heb je de offerte wel geaccepteerd, dan kan je alleen schriftelijk annuleren en verrekenen we (al gemaakte) kosten afhankelijk van het moment waarop je annuleert:
Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent. Wil jij met ons de wereld gerecht na gerecht een beetje beter maken? En wil je duurzaamheid geniaal lekker op het menu zetten bij grootschalige en zakelijke evenementen? Vul dan eens heel gauw dit contactformulier in! We controleren elke aanmelding handmatig om te kijken of die binnen ons netwerk past. We kijken eerst naar originaliteit en duurzaamheid – en beoordelen daarna in een tasting de smaak. Dus hopelijk tot snel!