DGTL Circular Food Court

Gasten

65.000

Event

Festival

Locatie

NDSM-werf

foodtrucks op festival
Opdracht

Hoe gebruiken we ieder ingrediënten tot aan de laatste krummel aan toe? Hoe zorgen we dat zo min mogelijk producten weggegooid worden? Hoe maak je een compleet food court of een festival circulair?  DGTL stelde ons die vragen. Wij zochten het geniaal lekkere antwoord.


Concept

Feit: om in 2050 de hele wereld te kunnen voeden moet onze relatie met eten drastisch veranderen. Met DGLT festival als mini-stad lieten wij zien wat mogelijk is. We ontwikkelden een revolutionair en circulair voedselsysteem waar elk deel van een ingrediënt waarde heeft. Elke editie ontwikkelen we door en leren we bij. Tot ‘t circulaire food court compleet afvalvrij is.

'Zo zie je dat je als organisatie van een festival hartstikke goed circulaire en duurzame keuzes kan maken. En natuurlijk in fijne samenwerking met The Food Line-up.'

geserveerd eten met handen aan tafel

Inspiratie

etende mensen in kas op DGTL festival
etende mensen in kas op DGTL festival
chef kookt in grote pan groente
etende mensen in kas op DGTL festival
chef kookt in grote pan groente
gerecht voor het food logo DGTL

Ook een event?

Vraag een offerte aan

Bekijk ook