Concept: Tastemonials

gerecht met een hartig ijsje, eetbaar zand en schuim

Wij werken met chefs en cateraars die één keuken of één gerecht he-le-maal uitgespeeld hebben. Chef Anastacia van Lof der Zoetheid is voor ons een van de meesters in haar vak. En misschien wel – hou je vast – de meest creatieve en conceptuele chef in ons hele netwerk. Samen verzonnen we ‘Tastemonials’.  Bestel een herinnering waar je trek, of nostalgie, of beiden van krijgt.  

Wil jij weten hoe een herinnering proeft? Lees gauw verder!

Voorbeeld menu

Eerste date

Daar ben je, het gezicht dat ik zocht. Je bent de favoriet van al mijn zintuigen. En dit is pas onze eerste date…

Op je bord: een salade met verschillende soorten kruiden en bloemen, in het midden een anatomisch hart gemaakt van een crème van Hollandse geitenkaas met een vloeibare vulling van rode vruchten, chilipeper en een vleug je mescal.

Zomer op het strand

Je huid is moe gegloeid na een dag in de hitte. De tijd lijkt vertraagd. Je bestelt een ijsje, in de echo van uitgelaten kinderen om je heen. Er botst er een tegen je op, en daar valt je zoete schat, half begraven in het warme zand.

Op je bord: eetbaar zand met een hartig ijsje.

Lowlands 2018

Je hebt je korte broek aan, je zonnebril, je oordopjes en je drankmuntjes in je zak. Je belt je beste vrienden. Je kijkt op het blokkenschema en begint te lopen, op naar het plezier, het avontuur. Je bent klaar voor een weekend feesten.

Op je bord: een petit grand dessert met eetbare oordopjes en chocolademuntjes.

Voor jouw event?

Vanaf / aantallen: minimaal 50 – 250 gasten

Type event: concept onderdeel van een groter event, walking- of sit down dinner.  

Voorbeeldmenu: 3 gangen met drie herinneringen van jouw bedrijf zoals een grootste mijlpaal, lancering nieuw product en grootste les.

Resultaat: Tastemonials zijn meer dan gerechten. Het is een originele, intieme en persoonlijke manier om een boodschap van het bedrijf eetbaar te maken. Denk aan een jubileum diner met highlights uit de laatste jaren of een bedrijfsfeest met een walking dinner van herinneringen van het management. Het zorgt voor verbinding (aan tafel), trots op het bedrijf en draagt bij aan de cultuur.

We helpen je graag door dit concept op maat te maken voor je evenement. Neem je contact met ons op?

Oor naar een lekker verhaal?


Om je mee te nemen in onze gedachte achter dit menu, vertelt ons team in een podcast serie over onze vier principes. Eindbaas Willen neemt je mee over hoe kijken naar lokaal vakmanschap.

gerecht van een eetbaar hart van biet
gerecht van een eetbaar hart van biet
gerecht lowlands met eetbare oordopjes
gerecht van een eetbaar hart van biet
gerecht lowlands met eetbare oordopjes