BBQ
BBQ Taco
Foodtruck, diner
Jord Althuizen en zijn crew van bekroonde BBQ-kampioenen vlammen in iedere klus. Letterlijk. Want ze stoken voor jou de BBQ op. Deze grillmeesters werken enkel met goed vlees van Hollandse bodem. Nose-to-tail of met het hele dier aan het spit. Geen stuk blijft ongebruikt. Liever vega? Ze gooien minstens net zo geniaal lekker groentes op de grill.
Waar rook is, is Jord. En waar Jord is, liggen stukken free range vlees op de grill. We zetten deze hete cateraars het liefst in de volgende line-ups:
Een paar duizend man op je event? It’s a regular Tuesday for Smokey Goodness. Van BBQ veggies tot klassieke BBQ – Smokey knalt het er moeiteloos voor grote groepen uit. Op duizelingwekkend niveau.
Midden in de natuur gaan de smokers en barbecues aan. Met je team bak je brood op open vuur, rook je makrelen of rooster je een compleet varken aan het spit. Alles wordt nose to tail gebruikt, terwijl groentes in de as langzaam garen.